Terugblik 20e editie Landelijk Architectuur Congres: Paradoxen in Architectuur

CKC Seminars kijkt samen met het NAF terug op weer een geslaagde editie van het Landelijk Architectuur Congres. Na 20 edities met betrokken partners, inspirerende sprekers en geïnteresseerde bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes! Wij bedanken alle sprekers, sponsoren, deelnemers en mediapartners die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Nagenieten van het Landelijk Architectuur Congres?
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier o.a. een uitgebreide collectie fotomateriaal van de 2018 editie van het Landelijk Architectuur Congres:

Foto’s (Ad Vereijken)
Kennisbank (Wachtwoord: LKPR18N)
Programma

Interesse in de NAF Masterclass Enterprise Architectuur die start op 6 februari? Er zijn nog plaatsen!
Noteer ook de voorjaarseditie van het LAC in uw agenda: de
LAC Summit! Deze vindt plaats op donderdag 16 mei in het LEF Future Center in Utrecht.

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties voor het programma 2019, heeft u interesse in sponsoring of wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Jessica Verberne, CKC Seminars: jessicaverberne@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146208.

Meer weten over het Nederlands Architectuur Forum? Klik hier

Congreskalender CKC Seminars Interesse in andere congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

Het Landelijk Architectuur Congres is al 20 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws