Sprekers Landelijk Architectuur Congres 2015

Keynote Sprekers:

Tess Broekmans is stedenbouwkundige en partner bij Urhahn, bureau voor stedenbouw en strategie. Ze is specialist op het gebied van binnenstedelijke ontwikkeling en werkt graag aan omvattende en complexe binnenstedelijke projecten, zoals centrumgebieden. Ze heeft een brede blik op de stad en door een veelheid aan projecten veel kennis van wonen, detailhandel en bereikbaarheid. Tess studeerde stedenbouw aan de TU Delft en combineert haar stedenbouwkundig werk met gastdocentschappen aan de Academie voor Bouwkunst Amsterdam en de universiteit van Lund in Zweden.

 

jan_hoogervorst Jan Hoogervorst studeerde elektrotechniek aan de Technische Universiteit Delft en promoveerde in de in de Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tot aan zijn pensionering was hij werkzaam bij KLM in diverse management functies. Deze achtergrond is vormt de inspiratie voor het doceren van theoretische en praktische inzichten op het gebied van organisatieverandering en organisatieontwerp aan de Antwerp Management School.

 

Aloys_Kregting Aloys Kregting is CIO DSM and Executive Vice-President DSM Business Services (Shared Services ICT, Finance and HR). He was appointed as CIO and Executive Vice-President ICT at DSM in 2008. In 2012 also Financial and HR Shared Services were added to the portfolio. Before joining DSM he was CIO of Royal Numico from 2004. Prior to Numico Aloys has been in several roles within Unilever in IT (amongst other in the Nordics), Merger-activities and Logistics. He also worked for KPN from 1992 to 1999 in diverse roles and functions. Aloys is a Dutch national and graduated at the Technical University Delft (Electrical Engineering), Nyenrode University (Business Economics) and Rochester University, NY (Executive MBA program, cum laude). Aloys received the CIO of the Year Award in 2007, the ICT Executive of the Year Award in 2008, CIO of the Year Award in 2011, member of EuroCIO and member of the (Global CIO) Research Board. He is also member of the Supervisory Board of Ordina

 

Sumit_Sharma_spreker_lac Sumit Sharma, Chief Digital Strategist, MuleSoft. At MuleSoft Sumit specializes in areas of enterprise integration, connectivity and APIs and is a globally recognized thought leader around the disruptions that APIs is bringing to traditional business and technology models. Previously, he founded APIhub, was the General Manager for the Programmable Web, the world’s destination for API news and the leading API directory for public APIs. Before MuleSoft – Sumit brings over 14 years of industry experience with various technical roles at Deloitte, Nokia, Amazon and Nebula. Sumit has a B.Tech from IIT Delhi, and an MBA from UC Berkeley.

 

ruud_veltenaar_spreker_laccongres Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar verzorgt al meer dan 20 jaar boeiende masterlezingen en inspirerende multimediale keynotes over de megatrends en de invloed daarvan op ons werk en leven.Als trend teller en bevliegeraar verschaft Ruud duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in onze beschaving. Zijn inspirerende masterlezingen en multimediale keynotes gaan over de megatrends en mondiale ontwikkelingen. Wat zijn de gevolgen voor onze welvaart en ons welzijn? Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hoort daar bij?Ruud Veltenaar is een geboren spreker en een bevlogen verhalenverteller. Hij studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en International Business Management aan Harvard. Zijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Tevens was Ruud een decennium lang chairman van een venture capitalist en investeerde hij in technologiebedrijven op alle continenten. Op dit moment is Ruud senior partner bij Sea Fields Investments and Management en voorzitter van een zakenplatform voor leiders en ondernemers.Ruud spreekt al meer dan 20 jaar op congressen en seminars op alle continenten. Tevens verzorgt hij gastcolleges op Nyenrode, Business School Beeckestein en diverse andere universiteiten in binnen- en buitenland. Ook is Ruud auteur voor diverse blogs en columnist bij kranten.
Hans Wanders is sinds 1 maart 2015 de nieuwe CIO Rijk bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Tot 1 maart vervulde hij bij Randstad Holding sinds 2002 diverse leidinggevende functies in de ICT, de Shared Services en bij Product Development en Innovation. Eerder was hij onder meer werkzaam bij McKinsey en Philips. Hans studeerde wiskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven.