Locatie

Het Landelijk Architectuur Congres vindt plaats in 1931 te ‘s-Hertogenbosch

1931 – ‘s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch
Nederland
088-900 03 33
info@1931.nl

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de wegen in en rondom Den Bosch. Houdt hier rekening mee tijdens het plannen van uw reis naar 1931. Voor een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden in heel Nederland klik hier. Voor een overzicht van de wegwerkzaamheden in Noord-Brabant en rondom Den Bosch klik hier.

Let op: Het kruispunt bij 1931 is momenteel vanaf de Parallelweg niet toegankelijk. Vanuit de Parallelweg is de Paardskerkhofweg wel bereikbaar. De Paardskerkhofweg mondt uit aan de Oude Engelenseweg. Op onderstaande afbeelding ziet u de aangepaste routing. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Per auto

1931 Congrescentrum Brabanthallen is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen. Gebruik de routeplanner hierboven om uw route te berekenen.

Parkeren

1931 beschikt over ruime parkeergelegenheid. Er zijn ruim 800 parkeerplekken op eigen terrein en dit kan makkelijk worden uitgebreid in combinatie met het Brabanthallen parkeerterrein.

Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.

Per openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang “West” te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. De weg naar 1931 kunt u gemakkelijk vinden door het spoor aan uw „rechterhand‟ te houden. Na ongeveer 9 minuten komt u aan op een kruispunt en ziet u de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen, en onder deze toren treft u de hoofdentree van 1931.

Overigens is het ook mogelijk om vanaf ‘s-Hertogenbosch CS met de OV-fiets naar 1931 Congrescentrum Brabanthallen te komen. Meer informatie hieromtrent kunt u vinden op www.ov-fiets.nl. Plan uw reis naar 1931 via www.9292.nl.