Reserveer alvast in uw agenda: Landelijk Architectuur Congres op 15 en 16 november

De 20e editie van het Landelijk Architectuur Congres, het LAC 2018, gaat over schijnbare tegenstellingen in ons vakgebied. We willen paradoxen aangrijpen als handvatten om door te dringen tot de kern van digitale architectuur. Dat gaan we, net als de laatste twee jaren, doen in Den Bosch, op 15 en 16 november, met interessante en inspirerende keynote speakers, zoals u al 19 edities lang van ons gewend bent. We zetten daarnaast een trend voort die in 2017 al op bescheiden wijze is ingezet: meer variatie in de werkvormen die we hanteren.

Het programma concentreert zich in het bijzonder op de volgende aandachtsgebieden:

  • Paradoxen in delivery
  • Paradoxen in blockchain
  • Paradoxen in smart
  • Paradoxen in solution architectuur
  • Paradoxen in cloud
  • Paradoxen in privacy
  • Paradoxen in IT-competenties

Vernieuwde opzet
Na een positieve evaluatie van de lijn die afgelopen jaar is uitgezet, is er dit jaar voor gekozen om de vernieuwde opzet door te ontwikkelen. Daarbij bestaat het LAC uit één ‘klassieke’ dag, met meerdere keynote sprekers en actuele tracks die u gewend bent, op donderdag. Gevolgd door de vrijdag waar plaats is voor verdieping, met specialistische en interactieve langere sessies die grotendeels bouwen op de tracklezingen van de eerste dag. Als deelnemer heeft u de keuze om op beide dagen van het LAC aanwezig te zijn, of, indien u bijvoorbeeld beperkt bent in de tijd, alleen op de eerste dag.

Reserveer dit congres alvast in uw agenda! Vroege vogels ontvangen tot 1 augustus € 50,- vroegboekkorting op het 2-daags tarief.

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?
Hét event voor architecten in de wereld van organisatie en IT
– Eén klassieke dag met meerdere keynote sprekers en een diversiteit aan tracks
– Een tweede dag met verdieping door specialistische en interactieve sessies
Actuele thema’s
Interactie met sprekers en vakgenoten

Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws