Participanten Landelijk Architectuur Congres 2015

De volgende participanten maken het Landelijk Architectuur Congres 2015 mede mogelijk.
Wilt u ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden.Neem dan contact op met Helen Jacobs, 040-214 62 03 helen@ckc-seminars.nl

Platinum Partners

Help jij Nederland in de lucht te houden?ICT’er met hart voor de publieke zaak.Het Nederland van nu zoekt ICT’ers. Bij de Rijksoverheid werk je als ICT-specialist aan belangrijke thema’s als privacy, security en cybercrime. Ook draag je bij aan ontwikkelingen in big data, cloud-oplossingen en bring your own device. Zo werk je mee aan het Nederland van nu. De Rijksoverheid zoekt continu ICT-talent met kennis van zaken, een kritische blik en ambitie. Wij bieden alle ruimte om je te ontwikkelen en hebben goede arbeidsvoorwaarden. Dus zoek je een interessante en uitdagende stageplaats, baan, promotieplek of traineeship? Denk dan eens aan een carrière bij de Rijksoverheid.
Meer informatie: www.werkenvoornederland.nl/ict

Gold Partners

BiZZdesign helpt (middel)grote organisaties met hun vele en/of complexe business en IT veranderingen. Deze organisaties moeten onder tijdsdruk invloedrijke veranderingen doorvoeren op basis van doordachte beslissingen die rekening houden met kostenreductie en risicobeperking. Strategie, design en implementatie moeten elkaar niet in de weg staan, maar versterken. Onze klanten willen hun organisatie sterker maken zodat zij zelfstandig de veranderingen kunnen doorvoeren.Onze aanpak bestaat uit design tools, training, business consultancy én best practices. Wij helpen onze klanten veranderingen te signaleren, een plan van aanpak op te stellen en uit te voeren. Dit alles op basis van een zo laag mogelijke investering en met compleet begrip van de risico’s. Met onze aanpak versterkt u uw organisatie met de kennis én vaardigheden die nodig zijn om zelf veranderingen snel en effectief aan te pakken.
Meer informatie
: www.bizzdesign.nl

 

Enable-U-LAC2 Enable-U is de integratiespecialist voor transparante, veilige en beheersbare informatiestromen en creëert samen met partners oplossingen, zoals cloud en mobile integraties. Al 10 jaar stelt het team van integratie-experts bij Enable-U meer dan 250 bedrijven en overheden in staat om te innoveren en toe te treden tot de API-economie, zonder daarbij grip te verliezen op hun architectuur. Kwaliteit, performance en snelheid staan altijd centraal in de aanpak. Enable-U biedt tools en kennis om services en API’s veilig en makkelijk te beheren en waar mogelijk zonder te programmeren. Om dit mogelijk te maken biedt Enable-U diverse oplossingen geclusterd in Solution Suites, die speciaal zijn toegespitst op organisaties in het publieke domein en organisaties in commerciële sectoren. Klanten van Enable-U krijgen hiermee snel weer grip op en inzicht in onderlinge afhankelijkheden, lifecycle management van services, beveiliging van services en data, effectief management van SLA’s, applicatie performance management en de SOA architectuur.
Meer informatie: www.enable-u.com

 


Meer informatie: www.hp.com

 


Meer informatie: www.inno.com

 

Inspearit is een onafhankelijke IT adviesorganisatie. We zijn met ruim 150 professionals actief in Europa en Azië. Dankzij continue innovatie kunnen opdrachtgevers al meer dan 25 jaar op ons bouwen en complexe IT-vraagstukken en competentieontwikkeling aan ons uitbesteden. Onze adviseurs kennen de praktijk van onze opdrachtgevers en hebben hun sporen als ‘subject matter experts’ in advies verdiend. Tegelijkertijd zijn zij actief in de (geaccrediteerde) opleidingspraktijk van cibit academy. Een optimale mix tussen praktijk en theorie. In onze sterk groeiende advies-, coachings- en opleidingspraktijk helpen wij klanten in verschillende sectoren met het continu verbeteren van architecturen en de architectuurfunctie. Dit doen wij door op een pragmatische, resultaatgerichte en soms onorthodoxe wijze organisaties en architecten te leren slim te werken onder architectuur. Dit resulteert in betere producten en deliverables, helderdere en efficiëntere processen en werkwijzen, maar vooral ook in effectieve en pragmatische professionals die zo de (vaak beschadigde) reputatie van het vakdiscipline architectuur weer kunnen opvijzelen.
Meer informatie: www.inspearit.nl

 


Meer informatie: www.mulesoft.com

Silver Partners

ArchiXL is een onafhankelijk IT-architectuuradviesbureau, gevestigd in Amersfoort. Kenmerkend is onze focus op architectuur en onze pragmatische aanpak. ArchiXL biedt ook praktische opleidingen op het gebied van architectuur. Onder het label XL&Knowledge bieden we advies en ondersteuning op het gebied van kennismanagement. In het bijzonder bieden we een oplossing voor kennismanagement gebaseerd op semantische wiki’s.
Meer informatie: www.archixl.nl

 

MEGA International is a global software and consulting services company, which for six consecutive years has been ranked as a leader in Gartner Magic Quadrant for Enterprise Architecture. MEGA  provides business leaders with the information they need to manage enterprise complexity. Its integrated enterprise governance solutions help transform key processes and align with business strategy. More than 2,700 companies in 40 different countries use MEGA.
Meer informatie: www.mega.com

 

Enterprise Architects werkt aan de innovatie van organisatie transitie. Essentieel voor elke organisatie is hoe zij waarde creëert voor haar belanghebbenden met haar propositie. Vanuit de strategische keuzes vormt de Enterprise Architectuur de blauwdruk voor (grootschalige) verandering. Deze verandering moet echter sterk verbeterd worden. Het moet sneller, beter en tegen minder kosten. Inzicht in alle organisatiecomponenten wordt gerealiseerd door de kennisaanpak genaamd Triple A Knowledge Asset Management en vormt het hart van de innovaties. Door hergebruik van executeerbare bedrijfsfuncties ontwikkeld bij andere (zuster) organisaties kunnen kosten- en tijdreducties tot 90% doorgevoerd worden in het ontwerptraject. Daarnaast levert Enterprise Architects verschillende innovaties op het gebied van Direct Model Execution, waardoor de constructie- of bouwfase grotendeels achterwege kan blijven en het testen sterk gereduceerd kan worden.
Meer informatie: www.enterprise-architects.com

Met medewerking van

http://www.moi.hu.nl
Meer informatie: www.moi.hu.nl

 


Meer informatie: www.pilod.nl

Media Partners

http://www.gia.nl Meer informatie: www.gia.nl

 

http://www.naf.nl Het Nederlands Architectuur Forum (NAF) is een vereniging die tot doel heeft de professionalisering van architectuur en architecten in de digitale wereld te verbeteren. Het aantal leden is na elf jaar gegroeid tot meer dan 110 organisaties uit de drie pijlers eindgebruikers, leveranciers en wetenschap- en onderwijsinstellingen. Het NAF biedt zijn leden onder meer gelegenheid tot het netwerken met vakgenoten, professionalisering door deelname aan werkgroepen, Insights en Rondetafel conferenties en profilering door publicaties.
Meer informatie: www.naf.nl

 

vianova_LAC Meer informatie: vianovaarchitectura.nl

 Kennispartner:

www.ngi-ngn.nl Het Ngi-NGN is de Nederlandse beroepsvereniging van en voor ICT-professionals en -managers. Het is een onafhankelijk platform waar leden hun kennis verdiepen en hun netwerk onderhouden. Het Ngi-NGN bestaat al sinds 1959.Het Ngi-NGN biedt dé mogelijkheid om alle ontwikkelingen op ICT-gebied goed bij te houden, kennis te verdiepen en je netwerk te onderhouden. De leden van het Ngi-NGN hebben toegang tot inhoudelijke evenementen, zoals lezingen, seminars en congressen.
Meer informatie: www.ngi-ngn.nl