Participeren

Op 14 en 15 november 2019 vindt de 20e editie van het Landelijk Architectuur Congres plaats, als vanouds georganiseerd door het Nederlands Architectuur Forum voor de Digitale Wereld (NAF) in combinatie met CKC Seminars in congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch.  

Het programma van het LAC bestaat uit inspirerende en onafhankelijke keynotes, aangevuld met tracks. Het is mogelijk om als Partner een track of tracklezing in te vullen (Founding / Platinum /  Gold Partner – gegarandeerd tot sluiting Call for Papers!). Alle programmabijdragen worden in overleg met de Programma Commissie ingevuld.

Partnermogelijkheden
Als Partner heeft u de mogelijkheid een innovatieve bijdrage aan het programma te leveren en zich inhoudelijk te profileren bij uw doelgroep. De kwaliteit van de lezingen willen wij uiteraard waarborgen en zo goed mogelijk afstemmen op de doelgroep. Daarom zal een programma invulling altijd in overleg met de Programma Commissie worden ingevuld.

Op de expositie
Het centrale hart van het Landelijk Architectuur Congres is de expositie waar tijdens de ontvangst, pauzes, lunch en borrel ruim tijd is om te netwerken met de doelgroep. Ook zonder een bijdrage in het programma heeft u de mogelijkheid om met uw doelgroep in contact te komen.

LET OP: Stands en programmabijdragen worden op basis van pakketkeuze en volgorde vaninschrijving toegewezen.

Interesse? Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u de sponsorinformatie zo spoedig mogelijk doen toekomen.

  • ORGANISATIEGEGEVENS


  • PERSOONSGEGEVENS