NAF Architectuurprijs 2018

Uitreiking tijdens Landelijk Architectuur Congres in november

Ook dit jaar kunt u meedingen naar de NAF Architectuurprijs. Bent u als architect bezig met een architectuurtraject? Misschien wel in een agile omgeving, of een digitale transformatie van je bedrijf of organisatie? Schrijf dan eens op hoe u dit voor elkaar hebt gekregen en doe een inzending voor de NAF Architectuurprijs 2018. Uw collega’s kunnen dan zien wat de succesfactoren zijn en daarvan leren.

De NAF Architectuurprijs 2018 wordt uitgereikt aan een individu, groep of organisatie die een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van business- of IT-architectuur. Dit gebeurt in een sfeervolle setting tijdens het jaarlijkse NAF Diner, onderdeel van het Landelijk Architectuur Congres in november.

Inzenden kan nog tot 1 oktober: Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws