Mascolori op jubileumeditie Landelijk Architectuur Congres

Als je jouw Mascolori’s aantrekt dan vertel je een verhaal. De in kleine oplagen gemaakte schoenen zijn vaak collabs met bevriende artiesten en toffe organisaties. Zoals deze zinnenprikkelende LAC-schoenen: speciaal gemaakt voor de 20e editie van het Landelijk Architectuur Congres!

Met de code LAC10 krijg je als onderdeel van onze samenwerking de hele maand november 10% korting op alle Mascolori’s.

Mascolori bestaat sinds 2011 en is geboren in Rotterdam. Mascolori is er voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. Samen met alle Mascoloristen vormen we een steeds groter wordende groep mensen die meer delen dan de liefde voor kleur en mooie schoenen. De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, ontdekken en verrassen is waar Mascoloristen elkaar vinden. Samen maken we de wereld op deze manier interessanter en vrolijker. Door Mascolori uit te dragen en door bijvoorbeeld samen te komen op Mascolori events (check Facebook voor de laatste updates).

Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws