Paradoxen in Architectuur centraal op Landelijk Architectuur Congres

Op 15 en 16 november a.s. vindt het jaarlijkse Landelijk Architectuur Congres plaats; dé ontmoetingsplek voor architecten in de digitale wereld. Het thema van dit jaar is Paradoxen in Architectuur. We willen deze schijnbare tegenstellingen aangrijpen als handvatten om door te dringen tot de kern van digitale architectuur. We zetten daarnaast een trend voort die in 2017 al op bescheiden wijze is ingezet: meer variatie in de werkvormen die we hanteren. Kortom: dit is hét event dat u als architect in de digitale wereld niet mag missen!

Keynote sprekers Hans van Griensven (Ministerie van Defensie), Frank Harmsen (Maastricht University), Koert van Mensvoort (Kunstenaar, Filosoof, Creative Director), Filip Michiels (TUI) en Bob de Wit (Nyenrode Business University) geven u deze dag praktische inzichten op het gebied van digitale architectuur en daarbuiten.

De volgende onderwerpen komen tijdens de tracks en interactieve sessies o.a. aan bod:

  • Agile Architectuur
  • VSM in de praktijk
  • Ethiek en Architectuur
  • Software Society
  • Blockchain
  • Solution Architectuur
  • Digital Revolution

LAC Diner
Als vanouds wordt op de eerste dag van het LAC het LAC Diner georganiseerd. Tijdens dit avondvullende programma is er onder het genot van een diner ruimte voor interactie, gezelligheid en kennisdeling. Bovendien wordt tijdens het LAC Diner de jaarlijks NAF Architectuurprijs uitgereikt.

Al bijna 150 IT, Enterprise, Business en Software Architecten en overige geïnteresseerden van o.a. ANWB, Belastingdienst, Centric, Consumentenbond, Digipolis, DNB, diverse gemeenten, Radboud UMC, TUI en Zilveren Kruis hebben zich reeds ingeschreven.

Lees hier de volledige nieuwsbrief of meld je aan voor het congres!

Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws