CIO Filip Michiels van TUI geeft toekomstvisie op digitale architectuur

Om commercieel competitief te blijven, dringt een digitale aanpak zich op. Dat geldt voor de reisbranche in het algemeen, dus ook voor TUI. TUI maakt er een strategische prioriteit van om zich niet alleen te meten met traditionele spelers in deze markt waarop volop geconsolideerd wordt, maar ook met pure internetspelers. Een blik op TUI’s toekomstvisie op architectuur gemixt met een korte termijn dynamiek binnen een zeer bewegende omgeving, is de cocktail voor succes, die de deelnemers aan het Landelijk Architectuur Congres hopelijk zal smaken.

Filip Michiels startte zijn carrière bij cosmetica multinational The Estée Lauder Companies, waar hij een internationale divisie voor softwareontwikkeling aanstuurde. Hierna was hij als CIO achtereenvolgens actief bij verschillende Belgische nationale en multinationale B2B- en B2C-bedrijven in verschillende sectoren.
Filip is sinds begin 2014 bij TUI aan de slag. Als hoofd van de IT-afdelingen voor België, Nederland en Frankrijk, heeft zijn ambitie niet alleen betrekking op een soepele werking van de bestaande IT-omgeving, maar ook om ervoor te zorgen dat TUI meer dan relevant blijft als vakantieaanbieder, die zijn klanten verheugt mede door excellente digitale innovaties.

Alvast inschrijven voor het Landelijk Architectuur Congres? Meld je nu aan.

Wij bieden u:
Hét event voor architecten in de wereld van organisatie en IT
– Inspirerende keynote sprekers uit de digitale wereld en daarbuiten
Actuele thema’s
– Een klassieke dag met 7 tracks en 35 tracklezingen
– Een tweede dag met verdieping door specialistische en interactieve sessies
– Aangevuld met speakercorner presentaties tijdens de pauzes
– Uitreiking van de NAF Penning en NAF Architectuurprijs
Interactie met sprekers en vakgenoten, o.a. tijdens het LAC Diner

Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws