Aan de vooravond van een digitale revolutie

We bevinden ons momenteel aan de vooravond van een maatschappelijke revolutie, waarin de regels opnieuw worden bepaald en de maatschappij opnieuw wordt ingericht. Verschillende technologieën liggen hieraan ten grondslag. Deze technologieën zorgen voor grote veranderingen in alle onderdelen van de economie en de maatschappij. Tijdens het jaarlijkse Landelijk Architectuur Congres schetst prof. dr. Bob de Wit kort deze maatschappelijke trends en ontwikkelingen en belicht ze vanuit een paradox benadering. De lezing is soms confronterend, maar draagt bij aan het loskoppelen van de “waan van de dag”. Deelnemers zullen geïnspireerd raken om verder in de toekomst te kijken en vanuit een paradox-benadering maatschappelijke en organisatorische issues te analyseren.

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van Strategy Works, een Rotterdams adviesbureau dat bijna 20 jaar actief is in strategie ontwikkeling. Dankzij deze twee posities weet hij academische ‘rigor’ te combineren met praktische ‘relevance’, zijn persoonlijke missie. Bob geeft daarnaast veel lezingen, over o.a. digitale transformatie en leiderschap. In 2017 zijn de zesde editie van zijn boek ‘Strategy: an international perspective’ en vijfde editie van ‘Strategy Synthesis’ verschenen, waarin strategische issues worden geanalyseerd vanuit een paradox perspectief. Het boek wordt in meer dan 50 landen op alle continenten gebruikt op universiteiten en business schools, en is daarmee het derde grootste strategieboek in de wereld.

Alvast inschrijven voor het Landelijk Architectuur Congres? Meld je nu aan.

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?
Hét event voor architecten in de wereld van organisatie en IT
– Eén klassieke dag met meerdere keynote sprekers en een diversiteit aan tracks
– Een tweede dag met verdieping door specialistische en interactieve sessies
Actuele thema’s
Interactie met sprekers en vakgenoten

Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws