Agile met Cloud Foundry, een platform die Agile echt Agile maakt…

LAC presentatie E1 – 16 november 10:45
De IT wereld is al enige tijd bezig met Agile development, DevOps en dergelijke. Maar vaak wordt de nieuwe methodiek nog gecombineerd met traditionele technieken waardoor de voordelen van Agile en DevOps nog niet ten volle benut kunnen worden.

Diverse vragen spelen nog, zoals:
– Is het mogelijk om de afhankelijkheid van infrastructuur tijdens development en deployment weg te nemen…?
– Is er een oplossing die het beheer van OTAP verkleint of zelfs wegneemt…?
– Is het mogelijk om meerdere versies van een functie live te brengen en elk afzonderlijk in productie te testen…?
– Is er een platform dat zelf schaalt op basis van het daadwerkelijk gebruik…?

 Nu is er een open source platform die Agile volledig in de genen heeft! Cloud Foundry 

Inmiddels draait de helft van de Fortune 500 op Cloud Foundry. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat business development daadwerkelijk snel, continue en zonder ingewikkelde infrastructuur afhankelijkheden plaatsvindt. Wij laten graag zien wat deze ontwikkeling is en gaan in een interactieve sessie in gesprek over de kansen, de mogelijke dilemma’s en de vraagstukken die dit bij het publiek veroorzaakt. In een stand die we gedurende de 2 dagen hebben, zullen we dit onderwerp in combinatie met hybrid cloud extra onder de aandacht brengen en geïnteresseerden te woord staan.

Heb je al vragen inzake dit platform, neem dan contact op met rkeizer@itq.nl. Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws