Afscheid van Pascal van Eck als voorzitter van de LAC Programmacommissie

Op 7 september j.l. heeft de LAC Programmacommissie officieel afscheid genomen van voorzitter Pascal van Eck (Software Improvement Group). Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij het programma van het LAC vond hij het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter. Tijdens een borrel werd hij in het zonnetje gezet.

Raimond Brookman (Info Support) heeft enige tijd geleden al de taken van Pascal overgenomen en is sinds mei de ‘primus inter pares’ van de Programmacommissie.


Wij willen Pascal graag bedanken voor zijn betrokkenheid, enthousiasme en inzet van de afgelopen jaren. Raimond wensen we veel succes met zijn nieuwe rol binnen de programmacommissie!

Het Landelijk Architectuur Congres is al 19 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 15 en 16 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

Overzicht nieuws