Op 17 en 18 november j.l. werd in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch de 18e editie van het Landelijk Architectuur Congres georganiseerd. Met 400 bezoekers is dit nog steeds het grootste en inhoudelijk meest omvangrijke IT en Enterprise Architectuur event in de BeNeLux! Wij bedanken alle sprekers, programmacommissieleden, sponsoren, deelnemers en mediapartners die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Noteer alvast de nieuwe datum in de agenda: woensdag 15 en donderdag 16 november 2017!

Nagenieten van het Landelijk Architectuur Congres?
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide collectie foto- en videomateriaal van de 2016 editie van het Landelijk Architectuur Congres:

Impressiefilm (Jillis Lentjes)
Foto’s (Ad Vereijken)
Presentaties
Programma
Kennisbank

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties voor het programma 2017 of heeft u interesse in sponsoring? Stuur dan een e-mail naar Jessica Verberne, CKC Seminars:  jessicaverberne@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146208.

Meer weten over het Nederlands Architectuur Forum? Klik hier.

Congreskalender CKC Seminars
Interesse in andere congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

Het Landelijk Architectuur Congres is al 18 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd. Voor meer informatie: www.laccongres.nl