Wilt u in 2 dagen volledig op de hoogte zijn van alle trends, ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van IT en enterprise architectuur? Of wilt u juist de diepte in, en in 16 modules weer helemaal bij zijn op uw vakgebied? Neem dan deel aan het Landelijk Architectuur Congres en de NAF Masterclass Enterprise Architectuur!

LAClogoOp donderdag 17 en vrijdag 18 november wordt de 18e editie van het LAC georganiseerd, met als centraal thema: ‘Alles Anders??’.

Neem deel aan het gevarieerde programma met keynote sprekers:
Inez Bosch
, Partner en Mede-eigenaar, The Human Effect
Rob Monk, Global Director, Enterprise Architecture & IT Digital Innovation, Heineken
Robert Smallshire, Principle Consultant, Sixty North
Rini van Solingen, Deeltijdhoogleraar, TU Delft en CTO, Prowareness
Albert van Veen, CIO, Schiphol Group
Maarten van der Weijden, Olympisch Kampioen en Wereldkampioen Openwaterzwemmen en Sportman van het Jaar 2008

Inzichten en praktijkervaringen van o.a.: Rabobank, a.s.r., Transavia, Schiphol Nederland, Gemeente Den Haag, Gemeente Terneuzen, SNS Bank, BAM, CRV, Belastingdienst, Bol.com, Philips, ABN AMRO, Verbond van Verzekeraars en Klaverblad Verzekeringen.

naf_masterclass_ea_2013Vanaf woensdag 8 februari vindt alweer de zevende editie van de succesvolle NAF Masterclass Enterprise Architectuur plaats, met als thema ‘Samenwerken en Verbinden’.

Neem deel aan deze unieke masterclass met:

  • 16 modules van 4 uur
  • Theorie en Praktijk in balans
  • Grote nadruk op verbinding tussen organisatie en IT specialist
  • Best-of-the-best onderwerpen uit het vakgebied
  • Deskundige topdocenten

Met inzichten en praktijkervaringen van Kamer van Koophandel Nederland, VIVAT Verzekeringen, Rijkswaterstaat, Maasvlakte, ICTU, NXP Semiconductors, Belastingdienst, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Hogeschool van Amsterdam.

Indien u zowel deelneemt aan het LAC als de NAF Masterclass, ontvangt u een voordeel van maar liefst € 250,-! Raadpleeg www.naf-masterclass.nl. Natuurlijk kunt u ook alleen inschrijven voor het LAC: www.laccongres.nl

Het Landelijk Architectuur Congres is al 17 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 17 en 18 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is, met al 6 volgeboekte edities op een rij, sinds 2012 dé complete masterclass over enterprise architectuur. Voor meer informatie: www.naf-masterclass.nl