Tijdens het Landelijk Architectuur Congres op 17 en 18 november is er aandacht voor het applicatienetwerk als instrument om als organisatie wendbaarder te zijn. Dit gebeurt door een verschuiving van project-geleid naar product-geleid denken.

Gary Calcott, Client Architect bij Mulesoft, vertelt hoe je tijdens de ‘vierde industriele revolutie’ omgaat met digitale disruptie. Kom 17 en 18 november naar het Landelijk Architectuur Congres en laat je inspireren.

datacon_participant_ckc_seminars
Deze Speakerscorner presentatie wordt tijdens het jaarlijkse Landelijk Architectuur Congres aangeboden door Platinum Partner: Datacon. De bijdrage vindt plaats op dag 1 (17 november) om 11.00u. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op www.laccongres.nl

 

Het Landelijk Architectuur Congres is al 17 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 17 en 18 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.laccongres.nl