Participanten Landelijk Architectuur Congres 2017

De volgende participanten maken het Landelijk Architectuur Congres 2017 mede mogelijk.
Wilt u ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem dan contact op met Angélica Willems, 040-214 62 16 angelica@ckc-seminars.nl


PLATINUM PARTNERS


 datacon_participant_ckc_seminars

Datacon BV
www.datacon.nl

Datacon biedt Enterprise Integration diensten en is de absolute nummer 1 partner voor het Mulesoft ESB/API Anypoint platform. Datacon gebruikt de state-of-the-art technologie van Mulesoft om integratie tussen onsite legacy en geavanceerde cloudoplossingen tot stand te brengen. Wij ontwerpen en implementeren krachtige, veilige en schaalbare oplossingen die directe waarde leveren en zich gemakkelijk aanpassen aan toekomstige bedrijfsbehoeften. Met een team van ervaren IT-professionals helpen we u met het ontwerpen, bouwen en implementeren van geavanceerde integratieoplossingen om zo het maximum uit uw IT-investeringen te halen – zowel in de cloud als on-premise. Wij bieden Training, Consultancy, Project Delivery, Long term support en Cloud Provisioning aan klanten en partners.


Rijksoverheid
www.werkenvoornederland.nl/ict

Help jij Nederland in de lucht te houden?ICT’er met hart voor de publieke zaak.Het Nederland van nu zoekt ICT’ers. Bij de Rijksoverheid werk je als ICT-specialist aan belangrijke thema’s als privacy, security en cybercrime. Ook draag je bij aan ontwikkelingen in big data, cloud-oplossingen en bring your own device. Zo werk je mee aan het Nederland van nu. De Rijksoverheid zoekt continu ICT-talent met kennis van zaken, een kritische blik en ambitie. Wij bieden alle ruimte om je te ontwikkelen en hebben goede arbeidsvoorwaarden. Dus zoek je een interessante en uitdagende stageplaats, baan, promotieplek of traineeship? Denk dan eens aan een carrière bij de Rijksoverheid.


MEDIA PARTNERS


http://www.naf.nl

Nederlands Architectuur Forum (NAF)
www.naf.nl

Het Nederlands Architectuur Forum (NAF) is een vereniging die tot doel heeft de professionalisering van architectuur en architecten in de digitale wereld te verbeteren. Het aantal leden is na elf jaar gegroeid tot meer dan 110 organisaties uit de drie pijlers eindgebruikers, leveranciers en wetenschap- en onderwijsinstellingen. Het NAF biedt zijn leden onder meer gelegenheid tot het netwerken met vakgenoten, professionalisering door deelname aan werkgroepen, Insights en Rondetafel conferenties en profilering door publicaties.