Participanten Landelijk Architectuur Congres 2016

De volgende participanten maken het Landelijk Architectuur Congres 2016 mede mogelijk.
Wilt u ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem dan contact op met Angélica Willems, 040-214 62 16 angelica@ckc-seminars.nl

FOUNDING PARTNER


Enable-U-LAC2

Enable-U
www.enable-u.com

Enable-U is de integratiespecialist voor transparante, veilige en beheersbare informatiestromen en creëert samen met partners oplossingen, zoals cloud en mobile integraties. Al 10 jaar stelt het team van integratie-experts bij Enable-U meer dan 250 bedrijven en overheden in staat om te innoveren en toe te treden tot de API-economie, zonder daarbij grip te verliezen op hun architectuur. Kwaliteit, performance en snelheid staan altijd centraal in de aanpak. Enable-U biedt tools en kennis om services en API’s veilig en makkelijk te beheren en waar mogelijk zonder te programmeren. Om dit mogelijk te maken biedt Enable-U diverse oplossingen geclusterd in Solution Suites, die speciaal zijn toegespitst op organisaties in het publieke domein en organisaties in commerciële sectoren. Klanten van Enable-U krijgen hiermee snel weer grip op en inzicht in onderlinge afhankelijkheden, lifecycle management van services, beveiliging van services en data, effectief management van SLA’s, applicatie performance management en de SOA architectuur.


PLATINUM PARTNERS


 datacon_participant_ckc_seminars

Datacon BV
www.datacon.nl

Datacon biedt Enterprise Integration diensten en is de absolute nummer 1 partner voor het Mulesoft ESB/API Anypoint platform. Datacon gebruikt de state-of-the-art technologie van Mulesoft om integratie tussen onsite legacy en geavanceerde cloudoplossingen tot stand te brengen. Wij ontwerpen en implementeren krachtige, veilige en schaalbare oplossingen die directe waarde leveren en zich gemakkelijk aanpassen aan toekomstige bedrijfsbehoeften. Met een team van ervaren IT-professionals helpen we u met het ontwerpen, bouwen en implementeren van geavanceerde integratieoplossingen om zo het maximum uit uw IT-investeringen te halen – zowel in de cloud als on-premise. Wij bieden Training, Consultancy, Project Delivery, Long term support en Cloud Provisioning aan klanten en partners.


Rijksoverheid
www.werkenvoornederland.nl/ict

Help jij Nederland in de lucht te houden?ICT’er met hart voor de publieke zaak.Het Nederland van nu zoekt ICT’ers. Bij de Rijksoverheid werk je als ICT-specialist aan belangrijke thema’s als privacy, security en cybercrime. Ook draag je bij aan ontwikkelingen in big data, cloud-oplossingen en bring your own device. Zo werk je mee aan het Nederland van nu. De Rijksoverheid zoekt continu ICT-talent met kennis van zaken, een kritische blik en ambitie. Wij bieden alle ruimte om je te ontwikkelen en hebben goede arbeidsvoorwaarden. Dus zoek je een interessante en uitdagende stageplaats, baan, promotieplek of traineeship? Denk dan eens aan een carrière bij de Rijksoverheid.


Gold Partners


apg_participant_ckc_seminars

APG
www.apg.nl

 


solventa_participant_ckc_seminars

Solventa Academy
www.solventa-academy.nl

 


SILVER PARTNERS


archixl_participant_lac

ArchiXL
www.archixl.nl

ArchiXL is een onafhankelijk IT-architectuuradviesbureau, gevestigd in Amersfoort. Kenmerkend is onze focus op architectuur en onze pragmatische aanpak. ArchiXL biedt ook praktische opleidingen op het gebied van architectuur. Onder het label XL&Knowledge bieden we advies en ondersteuning op het gebied van kennismanagement. In het bijzonder bieden we een oplossing voor kennismanagement gebaseerd op semantische wiki’s.


bizzdesign_participant_ckc_seminars

BiZZdesign
www.bizzdesign.nl

BiZZdesign helpt (middel)grote organisaties met hun vele en/of complexe business en IT veranderingen. Deze organisaties moeten onder tijdsdruk invloedrijke veranderingen doorvoeren op basis van doordachte beslissingen die rekening houden met kostenreductie en risicobeperking. Strategie, design en implementatie moeten elkaar niet in de weg staan, maar versterken. Onze klanten willen hun organisatie sterker maken zodat zij zelfstandig de veranderingen kunnen doorvoeren.Onze aanpak bestaat uit design tools, training, business consultancy én best practices. Wij helpen onze klanten veranderingen te signaleren, een plan van aanpak op te stellen en uit te voeren. Dit alles op basis van een zo laag mogelijke investering en met compleet begrip van de risico’s. Met onze aanpak versterkt u uw organisatie met de kennis én vaardigheden die nodig zijn om zelf veranderingen snel en effectief aan te pakken.


 bvolve_participant_ckc_seminars

Bvolve
www.bvolve.nl

Bvolve is de nieuwe naam van de Nederlandse consultancy organisatie van BiZZdesign. BiZZdesign is in 2001 gestart als leverancier van software, training en consultancy rondom Enterprise Architectuur en Business Process Management. In de jaren die volgden groeide BiZZdesign uit tot een wereldwijde topspeler binnen deze vakgebieden. BiZZdesign helpt klanten met het concretiseren van strategie naar verandering. Net als onze klanten zijn ook wij continu bezig met onze ontwikkeling. Met ingang van 2016 is de Nederlandse consultancy organisatie van BiZZdesign verder gegaan onder de naam Bvolve. Met Bvolve tillen we onze kennis en praktijkinzichten naar een nieuw, hoger niveau bij al onze klanten. Bvolve staat voor evolutie en ‘involvement’: met de kortcyclische, persoonlijke en deskundige aanpak van de Bvolve consultants zijn onze klanten klaar voor elke digitale transformatie.
Echte transformatiekracht start bij Bvolve!


infosupport_participant_lac

InfoSupport
www.infosupport.com

InfoSupport is een specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van software op maat en het leveren van BI- en integratieoplossingen. Ook heeft Info Support een aanbod van ruim 300 trainingen, veelal gericht op softwareontwikkelaars.


innocom_participant_lac

Inno
www.inno.com

Today’s business leaders are confronted with the challenge of staying ahead of their competition by rethinking their present strategy and enabling their organisation to swiftly yet continuously implement innovative ideas. The agility of adapting their practices and ICT systems will be crucial in this process of constant innovation and improvement. In this frame of mind, inno.com was founded in Belgium in 1998 as a company that offers advanced ICT Enterprise Architecture, Masterplan and Program management services. Experience. Trust. Common Sense. By setting up a pragmatic plan, we advise organisations with their most complex strategic ICT decisions and deliver the expected results. We are committed to upholding the highest quality standards, a no-nonsense approach and absolute determination and focus. This is our ultimate commitment.


naamloos

Rijkswaterstaat
www.rijkswaterstaat.nl


KENNIS PARTNER


ngi_ngn_participant_lac

NGI-NGN
www.ngi-ngn.nl

 


MEDIA PARTNERS


 connect_participant_ckc_seminars

AG Connect
www.agconnect.nl

AG Connect is de nieuwe titel waar in de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT. Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt er 10 keer per jaar een totaal vernieuwd magazine.Meld je nu aan voor de dagelijkse nieuwsbrief via: agconnect.nl/aanmelden-nieuwsbrief


appworks_participant_ckc_seminars

AppWorks
www.appworks.nl

 


cloudworks_participant_ckc_seminars

CloudWorks
www.cloudworks.nl

 


http://www.gia.nl

GIA
www.gia.nl

 


ict_magazine_participant_ckc_seminars

ICT Magazine
www.ictmagazine.nl

Het vakblad ICT/magazine wordt uitgegeven door De Nederlandse Uitgeefgroep bv. Middels een maandblad en een online omgeving (www.ictmagazine.nl) biedt ICT/magazine vakinformatie voor it-verantwoordelijke managers en bestuurders. De uitgave bericht over trends en ontwikkelingen, automatiseringsvraagstukken, best practices, actualiteiten, bedrijfsnieuws, loopbaan en events. Met thema’s over innovatie, informatie management, cloudoplossingen, big data, security, mobility, social media, service management, outsourcing en leveranciersinformatie. Maandelijks bereikt de printuitgave ruim ruim 30.000 it-verantwoordelijke managers, bestuurders en leveranciers.


http://www.naf.nl

Nederlands Architectuur Forum (NAF)
www.naf.nl

Het Nederlands Architectuur Forum (NAF) is een vereniging die tot doel heeft de professionalisering van architectuur en architecten in de digitale wereld te verbeteren. Het aantal leden is na elf jaar gegroeid tot meer dan 110 organisaties uit de drie pijlers eindgebruikers, leveranciers en wetenschap- en onderwijsinstellingen. Het NAF biedt zijn leden onder meer gelegenheid tot het netwerken met vakgenoten, professionalisering door deelname aan werkgroepen, Insights en Rondetafel conferenties en profilering door publicaties.